Prietenul fotografului

Astazi mi-am facut un nou prieten. Nu-i nicio noutate, ar zice unii, prietenii se fac adesea. Insa pentru un fotograf este mai delicat sa-si faca prieteni. De ce? Pai, in primul rand fotograful este in cautare de modele! Si sa nu se supere cand le pune cumva, sa se aseze in lumina, sa-si aranjeze tinuta, pieptul sus, fara cocoasa, mana intr-o parte etc. Asa exerseaza un fotograf in timpul liber. Sau cand cineva apropiat vrea un set de poze, asa… pentru portofoliu, pentru cv, pentru facebook, pentru site.

Astazi am intalnit prietenul ideal. Nu a comentat, a dat doar cateva ture silindu-ma sa alerg dupa el, m-am invartit printr-o livada cu aparatul dupa gat, ┬áinsa pana la urma am reusit. Tacut din fire, cu o viteza ametitoare, bate din picioare ca sa se impuna (stiati asta?), rontatie aproape tot timpul si este deosebit de simpatic. Si pufos. La inceput a fost mai greu, pana s-a acomodat. Dupa aceea a urmat cursa… dar a meritat. Voi cat de usor va faceti prieteni?

Foto Bunny by Floartgraphy

Foto Bunny by Floartgraphy

Foto Bunny by Floartgraphy

Foto Bunny by Floartgraphy

2 thoughts on “Prietenul fotografului”

    • A fost intr-adevar o experienta placuta sa ne imprietenim. Te invit sa vizionezi si partea a doua a sesiunii foto, iepurasul este la fel de dragut si ceva mai de… sezon. :).
      Mai am doar un pic de lucrat…

Leave A Comment