Despre noi

Despre Flo

"Alege o meserie care iti place si nu va fi nevoie sa muncesti nici o zi din viata ta!"

Originar din Buzau, Florin locuieste in Piatra Neamt de 17 ani. Este de formatie informatician, desi a cochetat cativa ani cu psihologia, facultate pe care a urmat-o la Universitatea din Bucuresti. In toamna anului 2001 a inceput sa lucreze la o televiziune locala.

Cariera lui a inceput cu cu functia de editor imagine. A lucrat mai intai montaje de stiri, dupa aceea reportaje, emisiuni, spoturi publicitare. In timp, a dobandit cunostinte de specialitate in ceea ce priveste zona tehnica din televiziune si editarea grafica. Timp de 8 ani a activat ca director tehnic in aceeasi televiziune.

A fost colaborator la proiecte de emisiuni si stiri la televiziuni nationale - National Tv, Dolce Sport, Prima TV.

In anul 2005 a achizitionat primul aparat foto digital, momentul in care s-a indragostit de aceasta arta  si practica fotografia cu pasiune. A inceput sa lucreze cu aparate profesionale full-frame, a studiat programele de editare foto si grafica. Lucreaza constant cu Adobe Lightroom si Photoshop, programe esentiale pentru orice fotograf profesionist.

Ii place sa lucreze cu oamenii, sa scoata in evidenta emotiile si partea cea mai frumoasa din fiecare, lucru pe care doreste sa-l surprinda in fiecare fotografie.

A realizat parteneriate pentru evenimente, pentru ca valoarea muncii in echipa este mult mai mare. Atentia la detalii si feedback-ul sunt instrumentele care l-au ajutat sa se perfectioneze de-a lungul timpului. Motivatia cea mai mare o constituie satisfactia oamenilor atunci cand primesc produsele finale.

Desi inca mai activeaza in zona mass-media, lucreaza ca intreprindere individuala si sustine afacerile locale. Cu unele firme colaboreaza in mod constant, realizand imagini si spoturi publicitare, materiale de prezentare.

Constructia de site-uri si webdesign-ul au fost combinate cu fotografia si filmul. Fotografiile si video-urile sunt optimizate pentru mediul online, devenind instrumente de promovare pentru firme. Site-urile au devenit mai mult decat o carte de vizita, in acest moment sunt esentiale pentru orice afacere. Ajutandu-i pe ceilalti antreprenori si-a dezvoltat propria viziune.

Unul dintre motto-urile dupa care se ghideaza este un citat din Zig Ziglar:

Poti sa ai orice vrei in viata daca ajuti suficient de multi oameni sa obtina ce isi doresc!

Adobe Lightroom90%

Adobe Photoshop85%

Sony Vegas90%

Adobe After Effects75%

Wordpress90%

SEO80%

Clienti

Portofoliu

Fotografie profesionala de eveniment

Pentru informatii si intrebari contactati-ne pe email!