Mama natura e cel mai bun fundal

Nu este nimic mai potrivit pentru o sedinta foto de nunta decat un fundal natural. Verdeata, florile, lacurile, raurile, brazii se armonizeaza cel mai bine cu mirii, care isi doresc imagini inedite de care sa-si aduca aminte cu placere tot restul vietii. Un fotograf profesionist ocoleste monotonia orasului si intotdeauna are cateva locuri exceptionale pentru fiecare anotimp.

Intr-un peisaj pitoresc din Neamt, alaturi de Raluca si Elvis am petrecut o dupa-amiaza insorita.  In timpul sedintei foto, cameramanul m-a insotit si a facut o filmare faina. Dupa o scurta pauza in Piatra Neamt, ne-am urcat in masini si ne-am indepartat de oras.  Ne-am distrat mai bine de doua ore, nici nu am simtit cand a trecut timpul. Dupa mai multe saptamani am reusit sa termin montajul final, au venit si albumele. Am pus totul la pachet si le-am trimis. A ramas doar… filmul, pozele, amintirile de la nunta.

Va invit sa urmariti o mica parte din ceea ce s-a intamplat la sedinta foto pe care o puteti urmari integral aici. A fost o placere sa editez imaginile, sper sa fie o placere sa le si urmariti. Astept comentarii, opinii, sugestii. Va multumesc!

Leave A Comment